MKL Makina > Kurumsal

Misyonumuz

MKL Makine Ağaç İşleme Makineleri Sektöründe kazandığı 20 yıllık tecrübe ile gerek iç pazar gerekse dış pazarda ürettiği makinelerin tanıtım, satış ve pazarlamasını müşteri merkezli bir yaklaşımla gerçekleştirir.

Üretime ve üreticiye değer veren firmamız, kaliteyi yaşam felsefesi olarak benimsemiştir. Bu sebeple kendisini sektörde kanıtlamış, sorun çıkarmayan, geri bildirimleri tamamen olumlu olan makinelerle yola çıkmıştır.

Müşteri memnuniyetini ilke edinmiş uzman bir ekip olmanın getirdiği bilinçle, siz değerli müşterilerimizin telefonlarına 7/24 çıkmak, yerinde ve uzaktan teknik servis hizmetini kesintisiz devam ettirmek kuruluş amaçlarımızın başında gelmektedir.

Tüm bunların yanında ticaret yaptığımız insanlarla dost olmak, hayatımızın sonuna kadar ticaretimiz sona erse dahi dostluklarımızı devam ettirmek sektörde köklü bir kuruluş olma hedeflerimizin temel ilkesidir.

MKL Makina > Kurumsal

Vizyonumuz

İç ve dış pazarda, sektörün başında gelen köklü bir kuruluş olmak,

Yaptığımız ihracatlar ile ülke ekonomisine doğrudan katkıda bulunmak,

Sektörün en tecrübeli uzman mühendis kadrosuna sahip olmak,

Ticaret yaptığımız insanların dostluklarını kazanmak

Olmazsa olmazlarımızdır…

mkl-our-values.jpg

MKL Makina > Kurumsal

Değerlerimiz

İNSANI ÖNEMSEMEK

Şirketimizin çok kültürlü yapısında yer alan çeşitliliğe ve kapsayıcı yaklaşıma değer verir, insanı daima merkezimizde tutarız. Dayanışma içinde olmayı insanlara olan saygımızın vazgeçilmez bir parçası olarak görürüz. Çocuklarımıza daha iyi bir hayat sağlamak için çevremize saygı duyar ve koruruz.

MÜŞTERİ ODAKLILIK

Müşteri odaklılık, kimliğimizin doğasında yer alır. Tüm faaliyetlerimiz, bu temel değerden ilham almaktadır.

SORUMLULUK VE DÜRÜSTLÜK

Tutku, gurur, özveri ve bağlılık şirketimizin DNA’sındadır. Her birimiz MKL’yi temsil ederiz. Her birimiz, fedakarlıkla zaman ve emek harcayarak yarattığımız işin güvenilirliğini, bütünlüğünü ve bilimsel değerini sürdürmek ve geliştirmekten sorumluyuz.

Tüm süreçlerimizde en yüksek etik standartları benimseriz. Etik açıdan doğru olan davranışları teşvik etmek ve desteklemek için kararlılıkla çalışırız. Kurallara uymak, her düzeyde esastır.

KALİTE

Çalışma şeklimiz, yalnızca yasal gereklilikleri karşılamanın ötesine geçer, gerçek bir kalite kültürü yaratarak faaliyet gösterdiğimiz alanlarda en yüksek standartları elde etmeye çalışırız.

HIZLI HAREKET ETME

İş yapış şeklimizde hız ve çevikliğe değer veririz. Değişimi hızla benimser, uyum sağlar ve büyürüz. Hedef ve sonuç odaklıyız. İşlerin gerçekleşmesi için hızlı ve kararlı hareket ederiz.